2009. szeptember 29., kedd

Sufbars- Imformations

FONTOS! Amelyiknél regisztrációra kattintva Errort (hibát) ír, ott van egy trükk, amit meg kell csinálni a reghez! Internet Explorerben ESZKÖZÖK -> INTERNET BEÁLLÍTÁSOK, majd NYELVEK, itt HOZZÁADÁS, Francia (Franciaországi), és a magyar fölé, legfelülre kell húzni. Ennyi.
Azért van, mert ezek a cégek kikötik, hogy aki fizetséget akar, az beszéljen franciául, hiszen olyan reklámokat fognak nézni fõleg.
Ne szörnyülködjetek, én mindet használom egyszerre! A kis titkos segítség progival kényelmes, mert tényleg nem látszanak! Egy kivételével az összes csíkot meg lehet fogni a bal oldalánál, és simán elhúzni. A Cash-Barre egyelõre csak a jobb also sarokban akar lenni. A KyuubiBarre a jobb alsó sarokban megjelenõ ikonjára jobb klikket nyomva és DEPLACER LA BARRE-t választva a két csúszkával pozícionálható.
A programok futásához a következõ windows összetevõkre van szükség: JAVA, Microsoft.NET Keretrendszer 2-3-3.5, Abode Flash Payer. Google-ba ha beírod megtalálod õket.Kyuubi elég érzékeny, mindig felül akar lenni, és figyeli, hogy van-e egér és bill. történés a gépen, különben nem számol. Zanimo oldalán két reklámcsík program van, Z-barre 1 és 2, mindkettõt lehet futtatni egyszerre, a második Flouz-eket ad, ezeket át lehet váltani egyelõre csak pontokra, amiket az 1. csík ad. !!!
A CosmosBarre és a CheyenBarre hó végén csak akkor váltja át a reklámcsík pontjaid euróra, ha az adott hónapban 100 clicket is csináltál a honlap bal menü Gagner Argent -> Visites remuneree-ben (PTC) !!!
A legtöbb proggi egy képen megjelenõ kódot kér beírni az ablakába, hogy ellenõrizze a jelenlétet. Ezt a Moneybarre esetében pl. csupa nagybetûvel kell visszaírni (shift lenyomása), az AW-Barre csupa kisbetûvel kéri. A Packbarre kódbeírás úgy mûködik, hogy csak azt a színû számot kell beírni, amelyiket épp kéri. Vert = zöld, Blue = kék, Rouge = piros, általában csak 1-2 számjegy olyan színû, amilyet épp kér, azt kell beírni csak!
Az AWbarre és a cashpartége pedig a reklámcsíkra kattintást is kéri, elõbbi egy körbe-körbe futó ikonnal a jobb oldalán a bannernak, utábbi egy kék felirattal a szintén jobb oldalon lévõ bar-menüsor alsó részén. Ilyenkor kattintásig nem számolnak tovább. A Cashpartége csíkproggija hajlamos felnõtt tartalmat közvetíteni, csak szólok! Néha egy-egy barre lefagy, ilyenkor bezár és újraindít.
A LePouvoirDuSurf (1 dolcsis kifizu minimum!) bárját úgy lehet telepíteni, hogy elõször kicsomagoljuk a telepítõ file-jait valahova, futtatjuk a setupot, megadjuk hova települjön fel, majd az "msinet.ocx" kicsomagolt filet bemásoljuk oda, ahova telepítettünk. Voila, megy.

Minddegyik cég hónap végén konvertálja a pontokat az adott hó reklámbevételeitõl függõen euróra. Általában 1000 pont 9-30 eurócentet hoz a konyhára a következõ hónap elsõ napjaiban cégenként, ahogy lezárul a konverzió. A Packbarre ettõl eltérõen egyszerûen a progress baron mutatja, meg százaláékosan, mikor kapod meg a következõ kódodat.
A kifizetési minimum (azon cégeknél, melyek ténylegesen euróban kinyomják a pénzedet PayPal-ra vagy MoneyBookers-re, ami ugye össze van linkelve a hazai bankszámláddal) 10-20 euro között mozog. Egy tipp, ha nem akarod kivárni: veszel a surfbarral keresett pontokért vagy a már átkonvertált pénzedért kódokat, amit el tudsz adni a codes-discounts-on... Onnan pedig kifizetteted a lóvét. Így gyakorlatilag a surfbarok többsége 0,5 eurós (!) kifizu minimummal üzemeltethetõ, mert a Codes-discounton azonnali kifizu van!
Mindegyik cég honlapján lehet kattintgatni minden nap reklámcsíkokra (Clics rémunérés rész a menüben) plusz pontokért, ezek meg tudják dobni a havi termést rendesen, de nekem fárasztóak.
Több cégnél egyszerû kaparós játékok is vannak plusz pontért .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése